Wat doet Preken-Digitaal?

 

Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

1. Mevrouw De Wit heeft uit nalatenschap een oude bandrecorder en een cassettespeler gekregen die helaas allebei defect zijn. Ze zoekt iemand die haar voorraad oude banden en cassettes wil digitaliseren naar mp3-bestanden. Deze mevrouw kan de geërfde opnames toch nog beluisteren. Aan Preken-Digitaal heeft ze gevraagd of enkele opnames niet verder zullen worden verspreid en dat wordt gerespecteerd. Andere opnames die ze laat digitaliseren mogen wel verder worden verspreid, hiervoor betaalt ze een lager tarief per te digitaliseren cassette aan Preken-Digitaal. De prijs per recorderband is afhankelijk van de totale speelduur. Alle opnames worden via WeTransfer persoonlijk naar haar verstuurd.

2. Meneer Terschuur zoekt preken van bepaalde voorgangers en vindt deze bij ons. Preken-Digitaal heeft de preken per kerkgenootschap in afzonderlijke pagina’s gerubriceerd maar de preken zelf niet openbaar op internet gezet. Terschuur selecteert de betreffende preken, kopieert en plakt deze tekst in een e-mail naar Preken-Digitaal. Hierna neemt Preken-Digitaal contact met hem op. Na betaling (1 euro per preek) krijgt meneer Terschuur via WeTransfer de link om de preken te downloaden.

3. Elize en Bart hebben een opname van hun huwelijksbevestiging op een cassettebandje. Ze willen graag de preek op dubbel-cd hebben omdat de huwelijksdienst langer dan 80 minuten duurde. Nadat Preken-Digitaal de betaling hiervoor heeft ontvangen, wordt de dubbel-cd met het cassettebandje via PostNL naar Elize en Bart gestuurd.

Weet u dat:

  • ook uw cassettebandjes gerepareerd kunnen worden waarvan de tape is afgebroken?